ח"כ אורי אריאל | יעלה להר הבית |
לחזק את הריבונות היהודית ולאות מחאה : גם ח"כ אורי אריאל מסיעת האיחוד הלאומי יעלה להר הבית ביום ראשון הקרוב בכדי לחזק את הריבונות היהודית הנמצאת בסכנה, ולהשתתף בעליית המחאה על סגירת הר הבית ביום ראשון האחרון מטעמים פוליטיים | המונים צפויים להגיע על אף ההתראות לסגירת ההר
גד בהרי | אתר בית המקדש
אמש נודע כי גם ח"כ אורי אריאל מסיעת האיחוד הלאומי יעלה להר הבית ביום ראשון כ"ו שבט בשעה 8:00 בבוקר בכדי לחזק את הריבונות היהודית הנמצאת בימים אלו בסכנה. ח"כ אריאל ישתתף בעליית המחאה של תנועות הר הבית והמקדש לנוכח סיגרת הר הבית בידי משטרת ישראל ביום ראשון האחרון מטעמים פוליטיים מצחינים.
כזכור משטרת הר הבית סגרה את ההר בראשון האחרון בשל כוונתו של יו"ר מנהיגות יהודית בליכוד מר משה פייגלין לעלות להר הבית ולהודות לה' על הניצחון שלו בליכוד בפריימריז האחרון. משטרת הר הבית החליטה לסגור בפניו את ההר ולהוכיח לציבור עד כמה הוא קיצוני, ובכך לנסות ולהוריד את כוחו והשפעתו בסיעת הליכוד.
תנועות המקדש הכריזו על יום ראשון הקרוב כ"ו שבט "יום עליה המונית" לחיזוק הריבונות היהודית ולאות מחאה על סגירת ההר מטעמי פוליטיים, עוד פורסם כי משטרת ההר מתכווננת לסגור ביום ראשון שוב את ההר ליהודים.
תנועות הר הבית והמקדש אומרים בשיחה לכתבי "הר הבית שלנו" כי המונים צפויים להגיע להר הבית ביום ראשון הקרוב על אף החששות מפני סגירת הר הבית ליהודים על ידי המשטרה הפרובוקטורית.
________________________________________________________________________
הר הבית | בית המקדש | אתר בית המקדש | אורי אריאל | ח"כ | משטרה | בית המקדש
רק האיחוד
השבמחקיפה מאד.
השבמחקYou moreover have the publication not to mention you categorize any testimonies as per what type of looking at substance it really is. https://imgur.com/a/u7ycs0I http://ba02cotxgb.dip.jp https://imgur.com/a/zHgGX8O https://imgur.com/a/277b9ZG http://j9r4ioy8g6.dip.jp https://imgur.com/a/29zCvnA https://imgur.com/a/iFTNJTJ
השבמחק